Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Nivelvalmisteet, hevoset

Nivelvalmisteet, hevoset

Hevosten nivelvalmisteet.

Hevosten nivelet ja luusto ovat kovassa rasituksessa, koska niihin kohdistuu paljon painoa ja voimaa. Niiden terveys on suoraan verrannollinen hevosen käyttöikään, joten sitä kannattaa ylläpitää tehokkaiden lisäravinteiden avulla.
Lihakset ja hermosto, hevoset

Lihakset ja hermosto, hevoset

Lihasten toimintaa, kasvua ja palautumista voidaan edesauttaa ja nopeuttaa aminohappo-, kivennäis- ja vitamiinivalmisteiden avulla. Lihasten toiminnan tukeminen on tärkeää varsinkin kilpa- ja toipilashevosilla.
Vitamiinivalmisteet, hevoset

Vitamiinivalmisteet, hevoset

Monipuolinen valikoima vitamiinivalmisteita laadukkaan perusruokinnan tueksi.

Valmisteita löytyy liuos-, jauhe- ja pellettimuodossa, joista voit valita juuri sinun hevosellesi sopivan tuotteen!
Maha ja suolisto, hevoset

Maha ja suolisto, hevoset

Mahan ja suoliston hyvinvointi liittyy kiinteästi koko hevosen yleisvointiin. Mahastaan kipeä hevonen ei suorita hyvin. Mahan ja suoliston toimintaa voidaan tukea yksilöllisesti sopivilla rehuvalinnoilla sekä ruuansulatuskanavan toimintaa tukevilla valmisteilla.
Hengitystiet ja yleiskunto, hevoset

Hengitystiet ja yleiskunto, hevoset

Hevosen yleiskunnon ylläpitäminen estää monia sairastumisia, siksi ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon on syytä panostaa. Yleiskunnosta voi huolehtia monien eri valmisteiden avulla, joilla taataan hevoselle välttämättömien vitamiinien ja hivenaineiden saanti.
Iho ja kaviot, hevoset

Iho ja kaviot, hevoset

Kavioiden terveys on ensiarvoisen tärkeää hevoselle kuin hevoselle, "ei kavioita, ei hevosta". Hitaasti kasvaville tai lohkeileville kavioille on tässä ryhmässä tuotteita, joita säännöllisesti syöttämällä saat tuloksia aikaan!
Elektrolyytit

Elektrolyytit

Hikoillessaan hevonen menettää elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä eli kivennäisaineita ja suoloja, joiden puute on tärkeää korjata rasituksen jälkeen. Elektrolyyttien puute aiheuttaa lihasjäykkyyttä ja hidastunutta palautumista.
Hoitoaineet ja -tarvikkeet, hevoset

Hoitoaineet ja -tarvikkeet, hevoset

Nivelten, jänteiden, jännetuppien ja lihasten palautumista rasituksesta voidaan tehostaa alueen verenkiertoa lisäävin linimentein. Tehokas tapa hoitaa rasituksessa ollutta aluetta on kylmätä sitä ensin joko kylmällä vedellä tai jäällä (maksimissaan 15-20 minuuttia kerrallaan), ja sen jälkeen levittää..
Rautavalmisteet

Rautavalmisteet

Joskus ruokinnan rautapitoisuudet eivät ole riitävät, varsinkin jos hevonen on jostain syytä menettänyt rautaa elimistöstään (esim. pitkälliset tulehdussairaudet) tai sen imeytyminen on ollut puutteellista. Rautakuurin lisänä on suositeltavaa syöttää samanaikaisesti C-vitamiinia imeytymisen tehostamiseksi..
Annostelupumput

Annostelupumput

Annostelupumput tekevät tuotteiden annostelusta helppoa ja siistiä
Tuotteet Koirille

Tuotteet Koirille