Kuva Meritapix

Ratsutus & Valmennus


Olen SRL:n II-tason lajivalmentaja ja kilpailen kouluratsastuksessa Grand Prix -tasolla. Valmentajiani ovat maajoukkuevalmentajat Janne Bergh sekä Rien van der Schaft.

Olen valmentanut kouluratsastuksessa yli 20 vuotta ja valmennan mielelläni kaikentasoisia ratsukoita. Valmentaessani kiinnitän huomiota varsinkin hevosen oikeaoppiseen liikkumiseen sen terveyden ja biomekaniikan kannalta, mikä mahdollistaa myös kilpaurheilullisten tavotteiden saavuttamisen pitkäjänteisesti. Keskityn myös ratsastajan istuntaan ja suoruuteen, mikä on suoraan verrannollinen hevosen suorittamiseen.

Valmennukseeni voi osallistua matalalla kynnyksellä! ��


Olen ollut valmentautumassa ja kilpailemassa Englannissa Emile Faurien luona vuonna 2014 ja Rien Van Der Schaftin luona Hollannissa vuonna 2020. Olen myös työskennellyt nuorten hevosten ratsuttajana mm. valmennustalli Zellelässä sekä Sammaliston tilalla. Olen kouluttanut kaksi omaa hevostani nuoresta hevosesta asti Grand Prix-tasolle.

Eläinlääkärin työssä monet epämääräiset ontumat voidaan nähdä tai tuntea vasta ratsastettaessa, joten tämä on erinomainen työkalu myös hevosten ortopedisiin tutkimuksiin.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä