Hengitystiet ja yleiskunto, hevoset

Hevosen yleiskunnon ylläpitäminen estää monia sairastumisia, siksi ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon on syytä panostaa. Yleiskunnosta voi huolehtia monien eri valmisteiden avulla, joilla taataan hevoselle välttämättömien vitamiinien ja hivenaineiden saanti.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
c-max-900-g.jpeg&width=280&height=500

Black Horse C-Max

C-vitamiinipitoinen täydennysrehu hevosille. C-vitamiini eli askorbiinihappo on vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta.

C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostumiseen, edistää..
Hinta: 32.90 €
carragen.jpeg&width=280&height=500

Black Horse Premium Carragen

Carragen sisältää runsaan valikoiman erilaisia kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja ja aminohappoja.  Carragenista valmistettavaa hyytelöä voidaan käyttää pölyisistä rehuista, kuivikkeista tai huonosta talli-ilmasta johtuvaan tukkoisuuteen.


Carragen on kautta aikojen tunnettu vastustuskykyä..
Hinta: 32.90 €
43EDB077-80F1-44DA-B35D-57A02C15EA9C.png&width=280&height=500

Ekyrenal +

Täydennysrehu hevosille. Suositellaan kovassa rasituksessa oleville hevosille, paljon väkirehua syöville, vanheneville ja toipilaille sekä maksa- ja munuaisongelmista kärsiville hevosille. Käyttö kannattaa aloittaa kolme päivää ennen kovaa rasitusta ja jatkaa vähintään seitsemän päivän ajan. Voidaan..
Hinta: 55.90 €