« Takaisin

Black Horse Premium Carragen

Carragen sisältää runsaan valikoiman erilaisia kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja ja aminohappoja. 
Carragenista valmistettavaa hyytelöä voidaan käyttää pölyisistä rehuista, kuivikkeista tai huonosta talli-ilmasta johtuvaan tukkoisuuteen.

Carragen on kautta aikojen tunnettu vastustuskykyä parantavana levänä puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Carragen on 100%:n luonnontuote.

Käyttöohje

Ota n. 50 g (vajaa kahvikupillinen) Carragenia kahden litran kattilaan ja sekoita se 1 litraan vettä. Anna seoksen kiehahtaa välillä hämmentäen sitä. Voit valmistaa Carragen hyytelön myös siten, että laitat aamulla tarvittavan määrän Carragenia astiaan, kaadat päälle kuumaa vettä ja annat sen hautua päivän aikana hyytelöksi.

Annostelusuositus

Jaa valmistamasi päiväannos kahteen osaan. Sekoita rehun sekaan toinen osa aamulla ja toinen illalla. Parhaan tuloksen saat yhden kuukauden kuurilla, jolloin annostellaan seuraavasti:

1. viikko n.50 g/pv, 2. viikko n.80 g/pv, 3. ja 4. viikko n.30-50 g/pv

Carragen hyytelö säilyy muutaman päivän viileässä tai jääkaapissa, joten sitä voit valmistaa kerralla useammankin päivän tarpeen. Carragenin puhdistavien ominaisuuksien ansiosta on suotavaa, että kuurin aikana ei käytetä synteettisiä tuotteita. Yksi kilo Carrageenia riittää n. kahdeksi viikoksi. Kroonikoille ja puhkureille voidaan varsinaisen kuurin jälkeen jatkaa puolella annosmäärällä.

Carragen imee itseensä runsaasti vettä, muodostunut hyytelö voi vaikuttaa suotuisasti hengitysteiden hyvinvointiin.

Valmistettu Karkkilassa.

Hinta:32.90 €

Lisätiedot

Valmistusmaa: Suomi
Pakkauskoko : 1 kg