Maha ja suolisto, hevoset

Mahan ja suoliston hyvinvointi liittyy kiinteästi koko hevosen yleisvointiin. Mahastaan kipeä hevonen ei suorita hyvin. Mahan ja suoliston toimintaa voidaan tukea yksilöllisesti sopivilla rehuvalinnoilla sekä ruuansulatuskanavan toimintaa tukevilla valmisteilla.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
biobak-1-kg-2022_web.jpeg&width=280&height=500

Biobak 1kg

Maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu kotieläimille.
Erikoisruokavalio fysiologisen ruuansulatuksen vakauttamiseen. Ruuansulatushäiriöiden ehkäisemiseksi, niiden aikana ja niiden jälkeen. 
Optimaalisen tehon saavuttamiseksi suositellan BIOBAK valmisteeseen lisättäväksi vettä ennen sen antamista..
Hinta: 18.90 €
BH-MyGastro-600_web.jpeg&width=280&height=500

Black Horse Premium MyGastro

Black Horse Premium MyGastro on täydennysrehu, joka yhdessä hevosen lajinmukaisen ruokinnan kanssa, auttaa ylläpitämään mahan normaalia toimintaa ja happotasapainoa.

Liikunnan aiheuttama vatsaonteloon kohdistuva paine voi nostaa happoja mahan yläosaan. Tästä voi seurata mahaärsytystä joka voi aiheuttaa..
Hinta: 21.90 € - 85.90 €
Vaihtoehdot
yeast-booster.jpeg&width=280&height=500

Black Horse Premium Yeast Booster

Black Horse Premium Yeast Booster sisältää elävää hiivaa (Saccharomyces cerevisiae) joka edesauttaa paksusuolen suotuisten mikrobien lisääntymistä ja edistää kuitujen hajotusta.

Kilpahevosilla, joita ruokitaan suurilla väkirehumäärillä (runsaasti tärkkelystä) elävän hiivan antaminen ruokinnan yhteydessä..
Hinta: 31.90 €
gastriaid.jpg&width=280&height=500

GastriAid 1,8 kg

GastriAid on erinomainen tuote antamaan päivittäistä suojaa stressiin liittyvissä vatsaongelmissa. Tuotteen sisältämät antasidit suojaavat vatsalaukun seinämiä vatsahapoilta pre- ja probioottien tasapainottaessa suoliston pH-arvoa. Nämä ainesosat erilaisten yrttien tukemana tarjoavat päivittäistä suojaa..
Hinta: 53.90 €
naf_gastrivet.jpg&width=280&height=500

GastriVet 2 kg

GastriVet on täysin luonnollinen huippueläinlääkäreiden kehittämä ravitsemuksellinen yhdiste vatsahaavojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Kliinisten kokeiden avulla on todettu yhdisteen rauhoittavan ja suojaavan vatsalaukun seinämiä vatsahapoilta. Se myös tasapainottaa pH-arvoja ehkäisten näin vatsahaavojen..
Hinta: 103.90 €
kuonokppa.jpg&width=280&height=500

Kuonokoppa hevoselle

Kuonokoppa hevoselle hiekansyönnin estoon, kestävää muovia/nylonia. Koot full ja pony.
Hinta: 35.90 €
Vaihtoehdot