« Takaisin

Oral Cleansing Wipes

Maxi/Guard Oral Cleansing Wipes -suunhoitopyyhkeet koirien ja kissojen suunhoitoon. MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes ovat helppoja käyttää ja ne ovat hyvin eläinystävällisiä. Suunhoitopyyhkeet sisältävät neutralisoitua sinkkiä, jonka pH on 7. Suunhoitopyyhkeiden materiaali mahdollistaa suun lempeän mekaanisen puhdistuksen – niin plakin kuin pahantuoksuisen hengityksen aiheuttavat bakteerit ilman ikenien vahingoittamista. 

Mauton ja hajuton neutralisoitu sinkki raikastaa hengityksen ja puhdistaa turvallisesti. Se on kehitetty kissoille ja koirille, jotka vastustavat suunhoitoa. Suunhoitopyyhkeiden säännöllinen käyttö ylläpitää suun hyvinvointia, mikä vaikuttaa myös yleiseen hyvinvointiin sekä harventaa eläinlääkärin tekemien toimenpiteiden tarvetta.

Käyttöohjeet:

Kissat/pienet koirat - Kiedo suunhoitopyyhe etusormesi ympärille ja hiero lempeästi hampaat ja ikenet kummaltakin puolelta.

Keskikokoiset ja isot koirat – Käytä tarvittava määrä suunhoitopyyhkeitä. Muutamilla ensimmäisellä kerroilla voit tarvita enemmän pyyhkeitä.

Varaa lemmikillesi valmiiksi palkkio vahvistaaksesi positiivista mielleyhtymää suunhoitoon. Hävitä pyyhkeet asianmukaisesti. Käytä päivittäin taataksesi parhaan mahdollisen tuloksen.

Varmista eläinlääkäriltä tuotteen sopivuus lemmikillesi.

Hinta:21.90 €

Lisätiedot

Pakkauskoko : 100 kpl