« Takaisin

Black Horse Premium Natural E-vitamiini 1L

Black Horse Natural E on luonnollista E-vitamiinia sisältävä täydennysrehu hevosille. Black Horse Natural E sisältää neljää tokoferolien ryhmään (alfa-, beta-, gamma- ja deltatokoferolit) kuuluvaa yhdistettä. Tokoferolit osallistuvat solukalvojen rakenteen ylläpitämiseen ja toimivat antioksidantteina suojaten soluja muun muassa vapaiden radikaalien haitoilta ja torjuen elimistölle vieraiden aineiden haittavaikutuksia elimistössä. Alfalinoleenihappo ja linolihappo ovat välttämättömiä rasvahappoja, ne ovat tärkeitä solukalvojen rakennusaineita ja vaikuttavat suotuisasti sekä ihon kuntoon.
E-vitamiinin puute voi aiheuttaa häiriöitä lihasten toiminnoissa (lihasjäykkyys, lihasten kipeytyminen, suorituskyvyn lasku). E-vitamiinin puutosoireisiin kuuluvat myös lisääntymisongelmat, hormonihäiriöt ja alentunut vastustuskyky. Varsoilla voi esiintyä lihas- ja liikuntahäiriöitä.
E-vitamiinia saadaan esim. tuoreesta ruohosta ja teollisista rehuvalmisteista. E-vitamiinin tarve kasvaa hevosilla, joilla käytetään ruokinnassa rasvalisää (öljyt, rasvat). Myös vaativan valmennuksen ja kilpailemisen aiheuttama rasitus lisää E-vitamiinin tarvetta. Black Horse Natural E sopii myös varsoille ja siitostammoille sekä astutuskauteen valmistautuville oriille käytettäväksi koko astutuskauden ajan. E-vitamiinin käyttöä suositellaan myös hevosille jotka eivät pääse kesällä laitumelle sekä ikääntyneille hevosille vastustuskyvyn tueksi.

Säilytys 15-24 Cº lämpötilassa, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta. Ei lasten ulottuville. Parasta ennen päiväys koskee avaamattomia pakkauksia. Avattu pakkaus tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa.

Hinta:54.90 €